Advertisement

Απεργια - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ... / Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο.

Απεργια - ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΔΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ... / Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο.. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Χώρισαν και οι επίδοξοι δελφίνοι που περιμένουν υπομονετικά. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα.

Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! 038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Απεργία on the greek wikipedia.wikipedia el. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε.

ΜΙΑ 48ωρη ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ...
ΜΙΑ 48ωρη ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ! ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ... from ergatikiantistasi.files.wordpress.com
24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Τα τυρναβίτικα νέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία… τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Δεμένα τα καράβια στις 26 νοεμβρίου.

Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour).

Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία. Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Αναφέρει ότι ο νόμος, μεταξύ άλλων «καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σ.επ.ε. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Δεμένα τα καράβια στις 26 νοεμβρίου. Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες.

Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν την τρίτη 18 φεβρουαρίου όσοι πολίτες χρειάζεται να μετακινηθούν στην αθήνα, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε όχι. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ.

ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ | Ειδήσεις - Νέα | OASTH APERGIA
ΟΑΣΘ ΑΠΕΡΓΙΑ | Ειδήσεις - Νέα | OASTH APERGIA from images32.inewsgr.com
Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία. Η στάση των καραμανλικών και των σαμαρικών, οι ισορροπίες μητσοτάκη, οι διόσκουροι που. Απεργία αποφάσισε η πανελλήνια ομοσπονδία ταξί. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Ενημέρωση με τελευταία γεγονότα για οικονομία και πολιτική, γνώμες προτάσεις και παράξενα από την ελλάδα και τον κόσμο. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Αναφέρει ότι ο νόμος, μεταξύ άλλων «καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σ.επ.ε.

Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι.

Στις 8 ιανουαρίου 2021 ο δημήτρης κουφοντίνας ξεκίνησε απεργία πείνας, με αίτημα τη μεταφορά του στις φυλακές κορυδαλλού από τις φυλακές δομοκού όπου κρατούνταν. Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Συμμετέχουμε στην απεργία της γσεε αδεδυ, παλεύουμε για να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας των ενοικιαζόμενων τραπεζοϋπαλλήλων, παλεύουμε για να μπορούμε να ζούμε από τον μισθό μας. Με αρκετή υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν την τρίτη 18 φεβρουαρίου όσοι πολίτες χρειάζεται να μετακινηθούν στην αθήνα, είτε χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είτε όχι. Χώρισαν και οι επίδοξοι δελφίνοι που περιμένουν υπομονετικά. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δεμένα τα καράβια στις 26 νοεμβρίου. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Τρέχουν οι αιτήσεις για ενίσχυση επιχειρήσεων με κατ' εξαίρεση αναστολή λειτουργίας τα χριστούγεννα. Τρίτη 4 και πέμπτη 6 μαΐου: Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις.

Παρακαλούμε εισάγετε τουλάχιστον 3 χαρακτήρες. Αναφέρει ότι ο νόμος, μεταξύ άλλων «καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία, καταργεί το σ.επ.ε. Συνεχίζει απτόητος την απεργία πείνας για 6η ημέρα και δεν έχει σκοπό να την τελειώσει. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. Τα τυρναβίτικα νέα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία… τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων ενώσεων στο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ : Συντάξεις Μαρτίου- ΕΦΚΑ ειδοποιητήρια ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ : Συντάξεις Μαρτίου- ΕΦΚΑ ειδοποιητήρια ... from images32.inewsgr.com
Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Συλλαλητήριο την τετάρτη στα προπύλαια. Με χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά από όλο τον κόσμο. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της αθήνας προς αποφυγή συγκεντρώσεων (pics. 24ωρη νέα πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων, με προοπτική κλιμάκωσης εξήγγειλε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία για τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου, με έναρξη στις 6 το πρωί. Ανακοίνωση των συνεργαζομένων ενώσεων : Χώρισαν και οι επίδοξοι δελφίνοι που περιμένουν υπομονετικά. 24ωρη απεργία στα μμε την τρίτη 4 μαΐου 2021.

Ανακοίνωση δυστυχώς δεν μπορούμε να απαντάμε στο κάθενα σας ξεχωριστά, μέσω προσωπικών μηνυμάτων, σχετικά με το εάν έχει απεργία ή όχι.

Τα σωματεία ζητούν την εφαρμογή της θερινής σύνθεσης στα πλοία της ακτοπλοΐας, ειδάλλως προειδοποιούν για. Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της αθήνας ενόψει της εργατικής απεργία. Σήμερα, για μια ακόμη φορά βρεθήκαμε στο κέντρο της αθήνας στην μεγαλειώδη πορεία διαμαρτυρίας , όπου μέσα στο πλήθος , φωτογραφίσαμε και βιντεοσκοπήσαμε. Ροή ειδήσεων και πληροφορίες για όσα συμβαίνουν.ειδήσεις και νέα με άποψη από την ελλάδα και τον κόσμο. Τρέχουν οι αιτήσεις για ενίσχυση επιχειρήσεων με κατ' εξαίρεση αναστολή λειτουργίας τα χριστούγεννα. Απεργώ (apergó, to strike, to withdraw labour). Άμεση ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις. Το αρχιπέλαγος είναι η μεγαλύτερη ναυτιλιακή πύλη ενημέρωσης στην ελλάδα. Η 24ωρη απεργία στα μέσα σταθερής τροχιάς δημιουργεί προβλήματα στους οπαδούς της αεκ. Απεργία • (apergía) f (plural απεργίες). Δεμένα τα καράβια στις 26 νοεμβρίου. Χώρισαν και οι επίδοξοι δελφίνοι που περιμένουν υπομονετικά. 038 πανελλαδική γενική απεργία την πέμπτη 14 δεκεμβρίου 2017.

Posting Komentar

0 Komentar